Testradír
2018-05-10
Macerátum készítés és fogyasztás
2018-05-10

Friss fűszernövényekkel praktikusan

Sokszor járunk úgy a konyhában, hogy szeretnénk friss petrezselymet, bazsalikomot tenni a készülő ételbe, de vagy nincs otthon, vagy épp nincs szezonja.

Most erre kínálunk egy roppant praktikus megoldást.

Szerezzünk be egy nagyobb adag friss fűszert- és ízlésünknek megfelelően daraboljuk fel, mossuk meg alaposan. Majd tömködjük bele jégkockatartóba, vagy bármely más sütőformába- szintén a kívánt mennyiségtől függ- locsoljuk meg olívaolajjal, majd tegyük mélyhűtőbe. Amikor szükségünk van rá csak kiveszünk belőle és élvezzük a friss zamatokat. Leveskockának kitűnően használható, és garantáltan nem tartalmaz hozzáadott ízfokozókat. Használjuk bátran tésztákhoz, szószokhoz, levesekhez, főzelékhez.

Tipp: Locsoljuk meg a felaprított fűszernövényeinket olvasztott vajjal és ízletes fűszervajat kapunk némi hűtőben eltöltött idő után.

Hírlevél!

Szeretnéd megtanulni a vegyszermentes testápolás csínját- bínját? 

Érdekelnek a gyógynövények hatásai?

Ingyen kipróbálnád termékeinket?

 

Iratkozz fel hírlevelünkre, ha nem akarsz lemaradni!

 

Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup Plugin

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a az Adatvédelmi irányelveket és a sütik -Cookie szabályzatban foglaltakat.

Bezárás