Üdvözlünk, jelentkezz be


Workshop

Kategóriák
Legújabbak

  Szappanok

  Manapság egyre többen készítenek otthon szappant, védve magukat a kémiai behatásoktól, vegyszerektől.Ezen a tanfolyamon elsajátíthatod a hidegeljárásos szappankészítést, mely számtalan lehetőséget rejt magában.Elöljáróban- ez az a tanfolyam, melyet követően a szappannak 4-6 hetet száradnia kell, ahhoz hogy használható legyen, de  minden bizonnyal kárpótolni fog az eltelt hetek miatt a gyönyörű és saját készítésű szappan élménye, mely nem szárítja a bőröd, nem viszketsz tőle – viszont ápol, és ha akarod segít az ekcéma vagy a narancsbőr kezelésében. Bővebben a tanfolyamon.

   

  Készítünk:

  Különböző alapanyagú és hatású hidegeljárásos szappant, melyből legalább 4-6 félét a tanfolyamot követő pár napon belül haza is vihetsz majd, és megajándékozunk közel 20féle recepttel, amit otthon a megszerzett tudással már önállóan is el fogsz tudni készíteni.

   

  Tematika

  1. Elmélet

  Beszélünk a szappankészítés ősi módjáról mely mára reneszánszát éli- nem véletlen. Tételesen átvesszük a bázis olajokat és zsírokat, adalékanyagokat, természetes színező anyagokat/festőnövényeket, hatásfokozókat, illóolajokat, tárolást, formákat, biztonságos lúgoldást és mennyiségének kiszámolását, hogy a tanfolyam után saját receptet tudj alkotni.

  1. Gyakorlat

  A kiválasztott szappanokat elkészítjük, színezzük, illatosítjuk. Megalkotjuk a folyékony szappant, melyet egyéni ízlés szerint illatosítunk, színezünk.

   

  JELENTKEZÉSI INFORMÁCIÓK:

  Jelentkezni a kapcsolat menün keresztül tudsz. Pár sorban írd le, melyik tanfolyamra szeretnél jelentkezni. A válasz levélben kapni fogsz egy táblázatot az induló tanfolyami dátumokkal, melyekből ki tudod választani a Neked leginkább megfelelőt. Hétvégi és esti tanfolyami időpont is van, de ha mégsem találsz megfelelő időpontot írj a judit@naturpolc.hu-ra és egyeztetünk időpontot.

  A tanfolyami díjat legalább a tanfolyam indulását megelőzően egy  héttel kérjük a számlánkra utalni,  helyszíni kézpénzes fizetés nem lehetséges. A tanfolyam díját visszautalni nem tudjuk, viszont ha bármilyen akadályba ütközik a tanfolyamon való részvételed, a befizetett összeg egy általad kiválasztott következő tanfolyami időpontban felhasználható- legfeljebb 1 hónapig.

  A tanfolyam a 1184-Budapest, Üllői út 288. II. emeletén lesz. Parkolás a környező utcákban, hétvégén a belső udvarban. Tömegközlekedéssel- 50es villamos a Határ úttól a ház előtt áll meg, csak úgy,mint a 93as busz ami Kőbánya Kispestről indul.