Rokonsal
2018-05-13
Decyl Glucosid
2018-05-13
Mind mutatása

Betain HT- kókusztenzid

800 Ft1500 Ft

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória:
Leírás

Körülbelül 100 évvel ezelőtt fedezték fel a cukorrrépában található aminósavat- amit később Betainnak neveztek el.A Betain egy alacsony viszkozitású anyag, halványsárga , enyhe szagú.

Használhatjuk samponok, tusfürdők, intim mosakodókrémek, habfürdők és folyékony szappanok készítéséhez. Hab stabilizáló és viszkozitást növelő tulajdonságú. Nagyobb adagban zsíros hajra szánt samponokba érdemes használni. Érdemes más felületaktív anyagokkal együtt alkalmazni.

pH 5-6

amfoter

mosóhányad: 30%

 

Figyelmeztetés: Kozmetikai alapanyag. Gyermekek elől elzárva tartandó, szembe kerülése esetén azonnal hideg vízzel ki kell öblíteni, önmagában használni nem szabad!

 

INCI : Cocamidopropyl Betain

További információk
Kiszerelés

250gr, 500gr

Hírlevél!

Szeretnéd megtanulni a vegyszermentes testápolás csínját- bínját? 

Érdekelnek a gyógynövények hatásai?

Ingyen kipróbálnád termékeinket?

 

Iratkozz fel hírlevelünkre, ha nem akarsz lemaradni!

 

Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup Plugin

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a az Adatvédelmi irányelveket és a sütik -Cookie szabályzatban foglaltakat.

Bezárás