Workshopok

Nyári védelem és ápolás – 12.500 Ft.

Készítünk:

– naptejet(kicsiknek és nagyoknak)

– hajvédő sprayt

– kakaóvajas ajakírt

– körömápoló olajat

– ránctalanító szérumot a nyári káros napsugarak ellen

Sőt! Ajándékba adunk egy mentavizes testpermetet, mellyel hűsítheted a bőröd, akkor is ha leégett.

Tematika:

Elmélet

Beszélünk a nyári bőrápolásról, a túlzott igénybevételről. A felhasznált alapanyagok védő és ápoló tulajdonságairól.

Gyakorlat

Elkészítjük a receptek alapján a termékeket, amiket természetesen haza is vihetsz majd magaddal, és felkészülten várhatod a napsütést.

JELENTKEZÉSI INFORMÁCIÓK:

Jelentkezni a kapcsolat menün keresztül tudsz. Pár sorban írd le, melyik tanfolyamra szeretnél jelentkezni. A válaszlevélben kapni fogsz egy táblázatot az induló tanfolyami dátumokkal, melyekből ki tudod választani a Neked leginkább megfelelőt. Hétvégi és esti tanfolyami időpont is van, mely minimum 5 fő jelenlétében indul.

A tanfolyami díjat legalább a tanfolyam indulását megelőzően két héttel kérjük a számlánkra utalni, helyszíni kézpénzes fizetés nem lehetséges. A tanfolyam díját visszautalni nem tudjuk, viszont ha bármilyen akadályba ütközik a tanfolyamon való részvételed, a befizetett összeg egy általad kiválasztott következő tanfolyami időpontban felhasználható- legfeljebb 1 hónapig.

A tanfolyam helyszíne: 1171 Budapest, Erzsébet körút 43. Ikerház fehér kapus ajtaja. A GPS és az útvonaltervezők a 7.kerületi Erzsébet körutat hozzák be elsődlegesen , ezért kérlek figyelj rá, hogy a foglalkozás a 17. kerületben van ! 🙂