Blog

Őszintén az intimtölcsérről

XXI. század

Csapjunk a közepébe

Tudtad, hogy egy nő élete során több mint 10.000 tampont és betétet használ el? 1NŐ..

7,6 milliárd a Föld lakossága, körülbelül a fele nő. Gondolj bele, hogy minden hónapban mennyi szemetet termel minden egyes nőnél az a higiéniai szemét, amit a menstruációs eszközök alkotnak.

Nem kéne csukott szemmel élnünk.

Tudtad, hogy ez a higiéniai hulladék, több, mint 500év alatt bomlik le?

Tudtad, hogy majdnem minden intimbetét és tampon klórral van fehérítve? -és a bőröd, és nyálkahártyád ezzel érintkezik?….

Tudtad, hogy a betétekben lévő kék zselés anyag kőolajszármazék?…minden csak nem egészséges..Nem beszélve arról, hogy milyen remek táptalajt biztosít a baciknak.

Ébresztő!

Miért nem használod ki az újkor valóban jó eszközeit?

Egészséges és környezettudatos, nem beszélve arról, hogy pénztárcabarát.

Számold ki mennyit költesz egy hónapban betétre és tamponra…2hónap alatt visszajön az intimtölcsér ára, még ha évente veszel is újat – -hidd el, megéri- teszel magadért, és teszel a környezetedért. Aktívan!

Sokan félnek a tölcsértől…beszéljünk őszintén. Ez is egy olyan dolog, mint,hogy éhes vagy eszel. Menstruálsz..nő vagy.

Szívesen olvasnál és hallanál konkrét, nem reklámszöveggel és átveréssel átitatott véleményt?

Én leírom az enyémet, és arra szeretnélek kérni, hogy ha csatlakozol a kezdeményezéshez, használat után Te is oszd meg másokkal a Tiédet. Lehet Neked valamiért nem lesz komfortos, nem baj- írd le,hogy miért. El kell kezdeni kommunikálni ezekről az új termékekről.

Saját tapasztalat.Kendőzetlenül.

Nem bírom a vér szagát. Azt hiszem mindenki érzi.. de én rosszul vagyok tőle.. innentől nálam a betét kizárva. A tampont utálom, és utáltam is mindig, mert nem normális az, hogy minden egyéb nedvességet is kiszív a hüvelyből, nem beszélve arról, hogy a meleg hüvelyben tartogatja a távozó vért.

Nagyon örültem, amikor az intimtölcsérről olvastam először külföldi fórumokon.

Úgy döntöttem felelős, natúr és környezetkímélő hitet valló és hirdető ad1 természetgyógyászként immár, ad2 webshop tulajdonosként- kötelességem olyan termékeket forgalmazni, melyek mögé teljes vállszélességgel ki tudok állni, felelősséget tudok vállalni, mert igazolható eredetű, megbízható és környezettudatos.

Így került be a választékba az intimtölcsér, melyet természetesen azonnal teszteltem is.

34 éves vagyok, van 1 lányom, tehát szültem.

A leírás úgy szól, hogy a kis méret 30év alattiaknak, még nem szült és kevés vérmennyiséggel menstruáló hölgyeknek ajánlott… a nagy pedig 30év felett, már szült és bő vérzéssel menstruáló hölgyeknek.

Na, hát én is kellő hiúsággal kezeltem ezt a helyzetet, persze, hogy a kicsivel kezdtem ?

Második hónapra beláttam, hogy ez így nem az igazi… felfogtam, és váltottam a nagyra- de ettől sem kell megijedni, neeeem hataaalmaaaas ? és nem látszik bent, tegyük hozzá ?

A felhelyezést kell megtanulni, megszokni- van egy pattanó hang, amit ha bent kinyílik a tölcsér-hallani fogsz- ha nem nyílik ki- szivároghat mellette-egyébként minden vért felfog. Egyéni, hogy ki milyen időközönként tudja cserélni, vagy milyen időközönként szükséges.

Felhelyezés lehet fekve, vagy ahogyan a tampont helyezted fel eddig-egyéni.

Amit meg kell szokni, hogy mosdó közelében kell, hogy legyél.

FONTOS! Kézmosás előtte! A tölcsér farkincája méretre vágható, mert kinek több, kinek kevesebb hely van a méhnyakig.

Meg kell fogni ezt a farkincát és ki kell húzni, a vért a wc-be kell önteni, majd langyos szappanos vízzel elmosni- ha lehet ne bolti folyékonyszappannal- mert azokban is olyan fölösleges buta vegyszerek vannak, amiket ha nem mosol le rendesen, utána a tölcséren beviszel a testedbe. A szappan ha elmosta, érzed, hogy tiszta, a folyékony szappanok hajlamosak csúszni utána is- de ezt a fürdés alatt is tapasztalhatod, hogy sikamlós utána a test- mert képez egy felületi réteget- én nem javaslom- de ezekről másik alkalommal írok. Szóval lehetőleg szappanos langyos vízzel mosd el, majd helyezd vissza a tölcsért. Intimbetét használata javasolt, az esetleges szivárgás miatt. ( lehet mosható betét is)

Én maximálisan meg vagyok vele elégedve. Lehet benne aludni, kényelmesen- nem forgolódom végig az éjszakát, hogy elcsúszott e a betét-átázom e, nem riadok fel, hogy jesszusom hány órája van bent a tampon.. mivel orvosi szilikon– így nem enged ki magából semmilyen anyagot- nem káros- nem kell tartani ettől. Szépen felfogja a vért, teszi a dolgát.

Kérdés esetén keress bizalommal, és ha megér Neked 30% kedvezményt, hogy utána megosztod a tapasztalatodat- melyet alapvetően anoníman kezelünk- beleegyezéseddel a keresztnevedet és korodat mellé írom- de nem elvárás-írj, és postázom Neked az általad kiválasztott méretet és színt, mert hogy nőből vagyunk- szeretjük a színeket ?

judit@naturpolc.hu

A termékek itt a 30+: https://naturpolc.hu/termek/intimkehely-nagy-meretu/

Itt pedig a 30-: https://naturpolc.hu/termek/intimkehely-kis-meretu/

Tehát 7490ft helyett 5245ft-ért veheted meg.

Remélem sikerült kicsit közelebb hoznom hozzád ezt a terméket. ?

Buschor Judit