ELÉRHETŐSÉGÜNK

NATURPOLC MAGYARORSZÁG KFT.

Tanfolyam helyszíne: 1171, Budapest, Erzsébet körút 43.
Mobil: +36 20 99 74 750
Email: info@naturpolc.hu
https://www.facebook.com/Naturpolc-359056987564851/
https://www.instagram.com/naturpolc.hu/

Székhely: 1171-Budapest, Erzsébet krt. 43.
Adószám: 24785196-2-42
Bankszámlaszám: 10300002-13800317-00014905
MBH Bank

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

TI KÉRDEZTÉTEK

5éve tartok tanfolyamot a Naturpolcnál, és eddig mindenki elégedetten és magabiztosan távozott ? rendszerint küldik a fotókat is az elkészült saját szappanokról, ami nagy boldogsággal tölt el, hogy milyen ügyesek vagytok. Olyan írásos füzetkét kaptok, amiben minden lépésről lépésre le van írva. Nyugi ?

Semmi gond, mindenkinek elmondom, hogy utólérhető vagyok- emberi időben, a másik életének tiszteletben tartásával- vagyis ne vasárnap 12kor hívj- de munkaidőben hívhatsz bármikor, és minden levélre, kérdésre válaszolok. Facebookon keresztül is akár. tegyél próbára ?

Itt a Naturpolcnál nagyon figyelek arra, hogy csak igazolt eredetű, fenntartható fejlődésből származó anyagokat vásároljak. Minden termék rendelkezik termékbiztonsági adatlappal, melyet kérésedre elküldünk- amire egyébként gyártásnál lehet leginkább szükségel, ha TID-et készítenek Neked. A BIO tanúsítást is minden évben a BIOKONTROLL Hungária Kft. elvégzi.

Az illóolaj feltételezi, hogy természetes, növényi eredetű. Sajnos a higítás egy másik kérdés. Úgy tudod megnézni, hogy valóban 100% tisztaságú illóolajat vásároltál e, hogy egy papírlapra cseppentesz belőle- ha a száradás után olajos foltot hagy maga után- akkor oldott volt, olajban higított.

Az illóolaj, növényi eredetű, természetes, míg az illatolaj- jellemzően szintetikus, mesterségesen előállított illat. ) pl aloe vera illat- az aloe verának nincs illata- de csináltak egy illatot, amit hozzá kapcsoltak)

ÜZENET KÜLDÉS

KÉRDÉSED VAN? LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK!    Hozzájárulok, hogy részemre elektronikus formában a naturpolc.hu hírlevelet küldjön az aktuális akciókról, új tanfolyamokról, aktualitásokról tájékoztasson havonta legfeljebb két alkalommal.