Szállítási és fizetési információk

Felhasználó kiválasztja a szállítási címet, majd a szállítási/fizetési módot, melynek típusai a következők:

Fizetési módok
Utánvétel: Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza az “Utánvétel” fizetési módot (csak magyarországi szállítási címnél választható)
Banki átutalással: a rendelés leadása után a vállalkozás bankszámlájára történő utalással
Bankkárytás fizetés: A lap alján található instrukció alapján válassza a „Pay with Debit or Credit Card” gombot! A következő felületen megadott adatok (Kártya száma, kiállítás dátuma, Jogosult neve, biztonsági kód megadása) után történik az összeg tranzakciója!

Szállítás
– Szállító: Csomagjainkat Budapest területén a CsomagPiac Kft. futárszolgálat juttatja el Önhöz, míg a vidéki csomagokat a DHL viszi.
– Szállítási költség és határidő Magyarország területére: Előreutalás vagy bankkártyás fizetés esetében 1690 Ft, Utánvét esetében 1990Ft bruttó. FoxPost automatába történő kézbesítés esetén ha előre utal, vagy bankkártyával előre fizet 1190 FT, ha az automatánál a helyszínen utánvét akkor pedig 1590 Ft.  A rendelés feladását követően legfeljebb  3-5 napon belül várható kézhezvétel.

(MPL)Magyar Postai csomagoknál automatába, csomagpontra vagy postára történő kézbesítés esetén ha előre utal, vagy bankkártyával előre fizet 990 FT bruttó, ha pedig előrefizetés, bankkárytás fizetés és házhozszállítás, akkor 1990 Ft bruttó.

A rendelés feladását követően legfeljebb  3-5 napon belül várható kézhezvétel.
Átutalást az alábbi bankszámlaszámra történő fizetéssel teljesítheti:

Név: Naturpolc Magyarország Kft.

MBH Bank: 18203349-06020648-40010014

Megjegyzés rovatban kérjük tüntesse fel a rendelési azonosítót.

17.000ft bruttó vásárlás felett minden esetben a NaturPolc fizeti a postaköltséget, a vásárlónak ingyenes.