Workshopok

SPA hangulat – fürdő percek 15.000 Ft.

A tanfolyam után nem lesz kérdés, hogy sűrűsödni fognak a relaxálós, hangulatos, illatos fürdőzések.

Készítünk :

– tusfürdőt

– sampont ( zsíros, száraz vagy normál hajra)

– fürdőbombát / fürdő krémet

– testradírt

– fürdősót

Tematika

Elmélet:

Beszélünk a felhasznált alapanyagokról, hatásaikról, felhasználásukról, az illóolajokról, testápolásról. Adunk tippet egyéb fürdésnél alkalmazható lazító , kikapcsolást segítő technikára, készítményre.

2. Gyakorlat

Elkészítjük a recepteket- lehetőség van egyénileg más-más adalékkal, illattal készíteni, és természetesen haza vihető minden, amit az esti fürdőnél már ki is lehet próbálni.

A következő foglalkozás időpontja : 2020. június 25 péntek 10órától

JELENTKEZÉSI INFORMÁCIÓK:

Jelentkezni a kapcsolat menün keresztül tudsz. Pár sorban írd le, melyik tanfolyamra szeretnél jelentkezni. A válaszlevélben kapni fogsz egy táblázatot az induló tanfolyami dátumokkal, melyekből ki tudod választani a Neked leginkább megfelelőt. Hétvégi és esti tanfolyami időpont is van, mely minimum 5 fő jelenlétében indul.

A tanfolyami díjat legalább a tanfolyam indulását megelőzően két héttel kérjük a számlánkra utalni, helyszíni kézpénzes fizetés nem lehetséges. A tanfolyam díját visszautalni nem tudjuk, viszont ha bármilyen akadályba ütközik a tanfolyamon való részvételed, a befizetett összeg egy általad kiválasztott következő tanfolyami időpontban felhasználható- legfeljebb 1 hónapig.

A tanfolyam helyszíne: 1171 Budapest, Erzsébet körút 43. Ikerház fehér kapus ajtaja. A GPS és az útvonaltervezők a 7.kerületi Erzsébet körutat hozzák be elsődlegesen , ezért kérlek figyelj rá, hogy a foglalkozás a 17. kerületben van ! 🙂