Workshopok

Natúrszappan készítés 15.500 Ft.

Manapság egyre többen készítenek otthon szappant, védve magukat a kémiai behatásoktól, vegyszerektől.Ezen a tanfolyamon elsajátíthatod a hidegeljárásos szappankészítést, mely számtalan lehetőséget rejt magában.Elöljáróban- ez az a tanfolyam, melyet követően a szappannak 4-6 hetet száradnia kell, ahhoz hogy használható legyen, de minden bizonnyal kárpótolni fog az eltelt hetek miatt a gyönyörű és saját készítésű szappan élménye, mely nem szárítja a bőröd, nem viszketsz tőle – viszont ápol, és ha akarod segít az ekcéma vagy a narancsbőr kezelésében. Bővebben a tanfolyamon.

Készítünk:

Különböző alapanyagú és hatású hidegeljárásos szappant, melyből legalább 4-6 félét a tanfolyamot követő pár napon belül haza is vihetsz majd, és megajándékozunk közel 15 féle recepttel, amit otthon a megszerzett tudással már önállóan is el fogsz tudni készíteni.

Tematika

Elmélet

Beszélünk a szappankészítés ősi módjáról mely mára reneszánszát éli- nem véletlen. Tételesen átvesszük a bázis olajokat és zsírokat, adalékanyagokat, természetes színező anyagokat/festőnövényeket, hatásfokozókat, illóolajokat, tárolást, formákat, biztonságos lúgoldást és mennyiségének kiszámolását, hogy a tanfolyam után saját receptet tudj alkotni.

Gyakorlat

A kiválasztott szappanokat elkészítjük, párban dolgoztok.

A következő szappanfőzési foglalkozás időpontja: 2020. június 24 szerda 10órától vagy június 27 szombat 10órától.

JELENTKEZÉSI INFORMÁCIÓK:

Jelentkezni a kapcsolat menün keresztül tudsz. Pár sorban írd le, melyik tanfolyamra szeretnél jelentkezni. A válasz levélben kapni fogsz egy táblázatot az induló tanfolyami dátumokkal, melyekből ki tudod választani a Neked leginkább megfelelőt. Hétvégi és hétköznap délelőtti tanfolyami időpont is van, de ha mégsem találsz megfelelő időpontot írj a judit@naturpolc.hu-ra és egyeztetünk időpontot.

A tanfolyami díjat legalább a tanfolyam indulását megelőzően egy héttel kérjük a számlánkra utalni, helyszíni kézpénzes fizetés nem lehetséges. A tanfolyam díját visszautalni nem tudjuk, viszont ha bármilyen akadályba ütközik a tanfolyamon való részvételed, a befizetett összeg egy általad kiválasztott következő tanfolyami időpontban felhasználható- legfeljebb 1 hónapig.

A tanfolyam helyszíne: 1171 Budapest, Erzsébet körút 43. Ikerház fehér kapus ajtaja. A GPS és az útvonaltervezők a 7.kerületi Erzsébet körutat hozzák be elsődlegesen , ezért kérlek figyelj rá, hogy a foglalkozás a 17. kerületben van ! 🙂