Blog

PARADOX PSZICHOLÓGIA

Kezelés és terápia, csoportok a Paradox Pszichológia szemléletével.

A tények lélektana -egy új nézőpontot ad az életed megváltoztatásához. Nem hímez-hámoz, nem lenget rózsaszín ködfelhőbe, nem simogat- viszont segít meglátni a valódi bajt az életedben, a központi hazgugságot, ami köré fonod magad. Felnyitja a szemed és elindít az úton, mert az igazság – amit találni fogsz, nem szorul magyarázatra,. Változtatásra sarkall.

Keress bizalommal és gyere el, hogy változtathass, hogy élhess. A most hatalmát megtapasztalni valóban felszabadító élmény.

Fedezzük fel együtt a központi témádat a Generációs Hívószó segítségével, ami folyton akadályokat gördít eléd-buktassuk le a hazgságokat és önámításokat az életedben, hogy szabad lehess és a saját életedet élhes .

Hívj és kérdezz nyugodtan.

Buschor Judit 20/9974750

Egyéni terápia max. 1.5óra 15.000ft. – egyénre szabottan

3alkalmas Paradox Pszichológia Terápia:

1.alkalom: beszélgetés rólad, az életedben zajló problémákról, bajokról. Generációs Hívószó

2.alkalom: a hívószóról alkotott hamis elképzelések lebuktatása eseményeken keresztül, igény esetén hipnotikus állapotban, mély relaxációs állapotban vagy éber jelenlétben beszélgetés keretein belül.

3.alkalom- a változások fixálása, megértése, tisztánlátás az életedet irányító mechanizmusokról.

Minden alkalom egyéni, van mód különféle relaxáló állapotokban „tatózkodni” és azon keresztül keresni a jelenlévő baj forrását.

Ha mindhárom alkalomra eljössz: 35.000ft – én fontosnak tartom ennek a 3 alkalomnak a meglétét, mert fog kelleni egy viszonyítási pont, ha elindulsz az úton,mert ha megérted amit kell, lehet sokminden változni fog körülötted- és jó ha van egy olyan fix pont, aki látja az utadat, és segít rajta tartani- nem visszaülni a megszokott rosszba.

Ha többed magaddal könnyebben oldódsz , csatlakozz- max 5fős , 3alkalmas csoportunkhoz. Melynek ára 30.000ft

Itt bővebben olvashatsz a Paradox Pszichológiáról: http://paradox-pszichologia.hu/paradox-pszichologia/

„A szomorúság sohasem fogja figyelembe venni, hogy pozitívan gondolkozol-e vagy sem. Az sem érdekli, hogy hiszel-e Istenben vagy sem, vagy hogy Freud elméletei helyesek voltak-e, vagy csupán szamárság volt az egész. Helyette inkább átjárja minden gondolatodat, lebénítja az életedet, és az öröm helyett a keserűséget teszi meg állandó vendégeddé. Jelenléte sohasem választások és döntések kérdése. Hanem tény. És csak ez a lényeg. Minden más csak mellébeszélés és önvigasztalás.”