Workshopok

Csupa NŐ – krémkészítő tanfolyam II., 15.500 Ft

Készítünk:

– intim mosakodó folyadék

– ránctalanító krém

– szőrtelenítés utáni ápoló krém

– színezett nappali krém- BB krém

– hajvég ápoló krém

Tematika

Elmélet:

Megbeszéljük mindenki számára érthető módon, hogyan készülnek a krémek. Milyen alapanyagokat használhatunk, hogyan kell receptet alkotni, milyen szabályokat kell betartani.

Megbeszéljük a receptekhez tartozó alapanyagok hatásait, és hogy miért az kerül a készítménybe , vagy épp mivel helyettesíthető. Lehetőség van egyénre szabottan más-más olajat használni- hisz nem vagyunk egyformák, a bőrünk sem az.

Gyakorlat:

Elkészítjük a receptek alapján a krémeket, mindenki önállóan, természetesen támogató segítséggel 🙂

JELENTKEZÉSI INFORMÁCIÓK:

Jelentkezni a kapcsolat menün keresztül tudsz. Pár sorban írd le, melyik tanfolyamra szeretnél jelentkezni. A Tanfolyami menü alatt az aktuális és a következő hónap órarendjét is megtalálod, így ki tudod választani melyik foglalkozásra tudsz eljönni. Ha egyik időpont sem felel meg, írj nyugodtan a judit@naturpolc.hu-ra és egyeztetünk.

A tanfolyami díjat, a tanfolyam indulását megelőző héten legkésőbb kérjük a számlánkra utalni, helyszíni kézpénzes fizetés nem lehetséges. A tanfolyam díját visszautalni nem tudjuk, viszont ha bármilyen akadályba ütközik a tanfolyamon való részvételed, a befizetett összeg egy általad kiválasztott következő tanfolyami időpontban felhasználható- legfeljebb 1 hónapig.

A tanfolyam helyszíne: 1171 Budapest, Erzsébet körút 43. Ikerház fehér kapus ajtaja. A GPS és az útvonaltervezők a 7.kerületi Erzsébet körutat hozzák be elsődlegesen , ezért kérlek figyelj rá, hogy a foglalkozás a 17. kerületben van ! 🙂

Több tanfolyamon való részvétel esetén 20% kedvezményt tudunk biztosítani a második tanfolyam árából.