Sárgarépa olaj
1290 Ft – 2450 FtÁrtartomány: 1290 Ft - 2450 Ft
Sárgarépa olajos macerátum. INCI: Helianthus Annuus Seed Oil. Daucus Carota Sativa Root Extract
A sárgarépa olajos kivonata természetes módon képes támogatni a bőr nap elleni védekező képességét, ez teszi őt alkalmassá különféle napvédő krémek készítésére. Használhatod hajadra, bőrödre 1:1-ben egyaránt. Tartósítószert vagy egyéb adalékanyagot nem tartalmaz.
Erős narancssárga színe van.
Felhasználási javaslat: Kozmetikai alapanyag. A-provitaminban és antioxidánsokban gazdag olajos macerátum, mely elősegíti a sima barnulást, felkészíti a bőrt a napozásra, segít hosszabb ideig egyenletesen barnán tartani a bőrt. Ideális testolajok, barnító krémek és testápolók, testvajak, olajos arcszérumok, antioxidáns kezelések készítéséhez egyaránt. Adalékmentes.
Kapcsolódó termékek
Allantoin 10g
Az allantoin nélkülözhetetlen alapanyaga a szépségápolásnak. Túlnyomórészt a rúzst , sampont , fogkrémet , anti- akne krémeket, testápolókat készíthetünk általa. Segíti a sebek gyógyulását, védi a bőrt a káros behatásokkal szemben, mint például a dohányfüst- és UV sugárzás. Bőrnyugtató készítményekbe kiváló. Segít helyreállítani a száraz, kipirult, ekcémás, pszoriázisos bőrt- úgy hogy helyreállítja a roncsolódott sejteket és új élettel tölti meg őket. Zsíros, pattanásos bőrre is elixírt készíthetünk általa.
Fokozza a bőr ellenállását, javítja a bőr nedvességmegtartó képességét, ezáltal egy sima , hidratált, ragyogó bőrfelületet érhetünk el vagy kaphatunk vissza.
Használjuk bátran izzadásgátló készítményekbe, borotválkozó szerekbe, napvédőkrémekbe, lábkrémekhez, valamint gyermekeknek szánt készítményekhez.
Adagolása : 0.1-0.5 % a vízfázisban feloldva- mivel nem olajban hanem vízben oldódik. AZ allantoin NEM hőérzékeny.
Figyelmeztetés: Csak külsőleg! Kozmetikai alapanyag. Gyermektől elzárva tartandó!
Decyl Glucosid 250ml
A Decil-glükozid kollagéntenzid egy tiszta növényi felületaktív anyag és bőrbarát. Rendkívül jó habzású tenzid, emiatt kedvelt alapanyaga tusfürdőknek és samponoknak. Sűrítő tulajdonságú.
Könnyedén képes emulgeálni a zsírokat anélkül, hogy elveszítené jól habzó tulajdonságát, ezért készíthető vele 2az 1ben termék is.
Alapvetően tartós, 2 évig is elállhat, 15 ° C kristályosodhat- ekkor fel kell melegíteni, hogy a feldolgozáskor könnyedén homogenizálhassuk, egyébként hidegen feldolgozható.
pH: 11-12 àvagyis erősen lúgos, ezért tejsavval vagy citromsavval kell korrigálni.
nemionos
mosóhányad: 51-53%
Figyelmeztetés: Kozmetikai alapanyag. Gyermekek elől elzárva tartandó, szembe kerülése esetén azonnal hideg vízzel ki kell öblíteni, önmagában használni nem szabad!
Tipp: ha mégis viszketne a fejbőre , a következő készítményt lágyítsa 1-3% Lysolecithinnel, mert segít csökkenteni az irritációs hatást.
INCI: Decyl Glucosid
ezüst mica por 10g
Fehér agyag / kaolin 100g
A fehér agyag/kaolin egy természetes , ásványi anyagokban gazdag anyag.
Kifejezetten ajánlott sérült bőr kezelésére szánt készítmények adalékanyagaként alkalmazni, akár pakolás formájában.
Ehhez keverd össze olajjal a kb 1evőkanálnyi fehér agyagot - paszta sűrűségűt kell kapnod. Kend az bőrödre, és 15perc elteltével langyos vízzel öblítsd le.
Bőrelváltozásoknál érdemes púder jellegűen használni, pamaccsal bekenni vele az arcbőrt- selymesíti, egységesíti.
INCI: kaolin
100g
KAOLIN: toxinokat és egyéb szennyeződést szív magába, enyhíti a gyulladásos tüneteket, nyugtatja a bőrt.
óceánkék mica por 10g
szárított levendula virág
Szárított lila színű levendula virág, fürdősóhoz, szappanhoz, díszítéshez, illatosításhoz.
Egyéb , gyógyászati felhasználására néhány példa:
A levendulát tényleg nem kell senkinek bemutatni. Egy valóban komplex és sokoldalúan felhasználható növény.
Virágának illata miatt közkedvelt illatosító és moly és rovarűző:)
A belőle készült illóolajat desztillációval állítják elő-mely többek közt hangulatjavító, fertőtlenítő hatású.
Baktériumölő, gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító és sebgyógyító, gyermekeknél is közvetlenül a bőrre tehető.
Tehetünk belőle fürdőkhöz, borogatáshoz, masszázskészítmények, párologtatóba.
A termék rendelkezik élelmiszeripari bizonylattal is, így alkalmas szirupok készítésére vagy sütemények díszítésére is.
Xantán, zselésítő anyag 30g
Ylang – Ylang illóolaj 10ml
Kifejezetten női olaj.
Erősen ajánlott általános bőrápolásra, és érett bőrre . Az ylang - ylang egy jól ismert afrodiziákum, szexuális vágynövelő. Sikeresen alkalmazható a frigiditás megszüntetésére. Megnyugtatja az elmét, pihenteti az érzékeket, alvászavarokkal küszködők is sikerrel alkalmazzák, megnyugtatja az idegrendszert. Menstruációs görcsök enyhítésére is használható. Problémás , zsíros bőrre kiváló, mivel csökkenti a túlzott zsírosodást.
Tárolás: Hűvös , fénytől védett helyen , gyermektől elzárva! INCI: Cananga Odorata Flower Extract
