23 jan Blog Szőlő, bor, szőlőmagolaj, szőlőmagliszt- egészségünkre! 2019-01-28 By Zoli Facebook Twitter Google Email Pinterest A szőlő az emberiség egyik legnagyobb áldása, - mindmáig, halkan jegyzem meg. Gyökerei igencsak a régmúltra nyúlnak vissza. Az egyiptom...Tovább olvasom
23 jan Tippek és Receptek Készítsünk méhviasz szappant, mert az jó nekünk 2019-01-28 By Zoli Facebook Twitter Google Email Pinterest A méhviasz már régóta népszerű összetevője természetes szappanoknak és más termékeknek-mint például az ajakbalzsamoknak és krémeknek , ...Tovább olvasom
23 jan Blog Az illóolajokról röviden 2019-01-28 By Zoli Facebook Twitter Google Email Pinterest Az illóolajok használata mára már több ezer éves múltat tudhat maga mögött, és tör utat magának a jövőben is. Fontos azonban megemlí...Tovább olvasom
23 jan Blog Az ezerarcú citromsav 2019-01-28 By Zoli Facebook Twitter Google Email Pinterest A citromsavat nagyanyáink is széles körben használták természetes tisztítószerek alapanyagaként, amit manapság is érdemes megszívlelnün...Tovább olvasom
23 jan Blog A kakaóvajról bővebben 2019-01-28 By Zoli Facebook Twitter Google Email Pinterest A kakaó Dél- Amerika őserdeiből kezdte meg térhódítását és küzdötte be magát hétköznapjainkba. A kakaóbabból hidegsajtolásos eljárá...Tovább olvasom
23 jan Blog Aromavizek hatása 2019-01-28 By Zoli Facebook Twitter Google Email Pinterest Virág vagy aromavíz- Más néven hidrolátum. A virágvízként közismert, ám helyesen inkább aromavízként elnevezett 100% tisztaságú víz ...Tovább olvasom
23 jan Tippek és Receptek Testradír 2019-01-28 By Zoli Facebook Twitter Google Email Pinterest 6-8 evőkanál oliva olaj 1 evőkanál levendula 1 evőkanl friss, összevágott rozmaring 1/2 bögre durvább szemű só 10csepp leve...Tovább olvasom
23 jan Blog Friss fűszernövényekkel praktikusan 2019-01-28 By Zoli Facebook Twitter Google Email Pinterest Sokszor járunk úgy a konyhában, hogy szeretnénk friss petrezselymet, bazsalikomot tenni a készülő ételbe, de vagy nincs otthon, vagy ép...Tovább olvasom
23 jan Blog Macerátum készítés és fogyasztás 2019-01-28 By Zoli Facebook Twitter Google Email Pinterest Macerátum. Ez a furcsa elnevezés eleinte engem mosolygásra késztetett:) Majd kicsit elmélyedtem a késztés és felhasználás bugyraiban. ...Tovább olvasom
23 jan Tippek és Receptek Arcpakolás 2019-01-28 By Zoli Facebook Twitter Google Email Pinterest Hozzávalók: 1 porrá zúzott széntabletta 1 teáskanál méz 1 teáskanál langyos víz 1 evőkanál tejföl 1 teáskanál finomszemcsés só va...Tovább olvasom